Post by amisepisen on Feb 17, 2022 18:34:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Army: Draw Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Army: Draw Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy větší výdrž ▞▞▞
▞▞▞ Toy Army: Draw Defense 2022 version ▞▞▞
Falešná reklama
Tolik reklam, jako je to, nutí sledovat reklamy na extra coiny jako ani 20 sekund do další reklamy
Je to velmi zábavné
ww3
Tato hra je nejlepší hrou na světě
Bylo to hezké, ale spousta reklam, které jsem chtěl dát 5 hvězdiček, ale tolik reklam a nějaké glichea
tato hra je GARBAGE Roztočil jsem kolo a chystal jsem se dostat bleskový tank, ale vrátilo se to osobě se štítem
Postupuje příliš rychle!!!
Cooking Sweet : Home Design, Restaurant Chef Games Simulatie hlb
Líbí se mi hra, ale neplatíte žádné reklamy a stále dostáváte reklamy, což je velmi zklamáním, a proto nižší skóre.
Opravit tlačítko vibrací Nechci, aby můj telefon vibroval pokaždé, když umístím jednotku Viděl jsem to vibrační tlačítko v nabídce a vypnul jsem ho, ale nefungovalo, opravte to.
no dobře
Příliš mnoho reklam
Je to skoro jako reklamy, ale máte omezené množství jednotek k použití a rychle to zmizí
Poznámka pro sebe: Neinstalujte znovu. Nestojí to za ten čas. Nápad to byl ale dobrý, kvůli reklamám to není hratelné pro náladu.
Hra se mi opravdu líbí, ale není tam moc jednotek, ale pět hvězdiček, pokud přidáte více jednotek. A nemusíte se dívat na přidávání.
Je dost dobré, že když prohrajete, stále se vám zobrazují reklamy a nutí vás to dělat reklamy
Toy Army: Draw Defense ስልት bcaf
Nebylo to tak, že ve hře AD byl opravdu rozdíl mezi reklamou a skutečnými hrami za špatné dávám pouze 1 hvězdu
je to opravdu dobré
Opět další chamtivá hra, kde každých 5 sekund máte reklamu. Velmi nepříjemné, jak se goole hry staly.
JhieouMorilla15 JhieouMorilla15 JhieouMorilla15 JhieouMorilla15 JhieouMorilla15 JhieouMorilla15
pravděpodobně byste jich dostali pět, ale hra právě začala
Poti
Na základě recenzí si myslím, že tuto hru budu hrát dál, dokud nebudou reklamy znovu umístěny.
Aathoooo
Jaká hra
Plamenomet se mi líbil, jsou docela silné
K.GANGUIPPA
Velmi špatná hra. Nelze se dostat přes první úroveň, protože se reklamy nenačítají.
Každý říká, že je tu hodně reklam, takže to nestahuji a je dobré, když tu reklamu vidím
Dobré, ale nutí vás to neustále sledovat reklamy a nemáte internet, který nemůžete hrát, protože musíte sledovat přidání, abyste dosáhli pokroku, jinak se mi to líbí.
reklamy reklamy reklamy.
je rok 1980?
realita musí mít
zábava
miluji to 💗
Přes reklamu, ale hra pěkná
Příliš mnoho reklamy....
Tohle je nezapomenutelná hra navždy😍😍😍😍😍
Toy Army: Draw Defense אסטרטגיה hkn
reklamy všude
Tato hra je velmi dobrá
Toy Army: Draw Defense استراتژی kkv
pěkná hra
Je to zábavná bitevní hra, kde ničíte nepřátele, ale je to docela snadné, nikdy jsem neztratil ani jednoho, takže pokud hledáte tohle, pořiďte si to. Hodnotil jsem to pouze 4 hvězdičkami místo 5 hvězdičkami, protože jsou lepší bitevní hry, ale tahle je pořád docela dobrá.
tohle je nejlepší hra, jakou jsem kdy viděl.
Plno nesmyslných reklam